info@herbio.si

031 527 489

Parfum H7005, inspiracija vonja La Vie Est Belle / Lancôme

(1 mnenj kupcev)

21,99

Elegantna cvetlična kompozicija, navdihnjena s svobodo in vizijo. Preprosta cvetlična simfonija. Svoboda izbire, sreče in uživanja v majhnih stvareh se zdijo naravni – kot cvet irisa, okoli katerega igrivo plešeta vonja jasmina in pomaranče. Dokazujejo, da je življenje lepo kot dih pomladi in nežen vetrič v laseh. Življenje je lepo. Carpe diem.

50 ml

Ni na zalogi

Šifra: 7005 Kategorije: , , , Oznaka:

Elegantna cvetlična kompozicija, navdihnjena s svobodo in vizijo. Preprosta cvetlična simfonija. Svoboda izbire, sreče in uživanja v majhnih stvareh se zdijo naravni - kot cvet irisa, okoli katerega igrivo plešeta vonja jasmina in pomaranče. Dokazujejo, da je življenje lepo kot dih pomladi in nežen vetrič v laseh. Življenje je lepo. Carpe diem.

Vrhnja nota: Hruška, črni ribez

Srednja nota: Iris, jasmin, pomarančni cvet

Bazna nota: Pačuli, tonka fizol, praline, vanilija

iLOVE parfums parfumi so visokokvalitetni parfumi, ki dolgo trajajo in so obstojni, v hermetično zaprti embalaži. Z zaprto embalažo in kvalitetnem pakiranjem ohranjamo kvaliteto, svežino in vonj. iLOVE parfums niso točeni, refill parfumi!
Imena parfumov in/ali fotografij so last določenih blagovnih znamk, ki jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj za prepoznavnost parfuma, ki ga imamo kot inspiracijo. Naši parfumi niso identični!

1 mnenje za Parfum H7005, inspiracija vonja La Vie Est Belle / Lancôme

  1. Vladka Zakrajšek

    Meni najljubši parfum. Drugače pa velik izbor parfumov, vonj parfuma je dolgo obstojen in zelllooooo lepo dišijo! Preden se odločiš si lahko nabaviš tester.
    Za vsakega se najde ˝tapravi˝ 🙂

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek, lahko pustijo mnenje