info@herbio.si

031 527 489

Akcija!

Parfum H7004, inspiracija vonja The One / Dolce & Gabbana

(1 mnenje stranke)

14,73

Dišava, ki pripoveduje zgodbo dominantne ženske, privlačnega in karizmatičnega videza. Je edinstvena in nežna ženska, ki se jo opazi tudi v množici. Takšne so tudi osrednje note parfuma – nežne in prefinjene, zavite v praškasto bazo vanilije in muškata, ki se odpre s svežimi zgornjimi notami mandarine, bergamota in breskve. Karakter dišave je vztrajen in močan.

50 ml

Na zalogi

Šifra: 7004 Kategorije: , , , Oznaka:

Dišava, ki pripoveduje zgodbo dominantne ženske, privlačnega in karizmatičnega videza. Je edinstvena in nežna ženska, ki se jo opazi tudi v množici. Takšne so tudi osrednje note parfuma - nežne in prefinjene, zavite v praškasto bazo vanilije in muškata, ki se odpre s svežimi zgornjimi notami mandarine, bergamota in breskve. Karakter dišave je vztrajen in močan.

Vrhnja nota: Bergamot, mandarina, liči, breskev

Srednja nota: Madonna, lilija

Bazna nota: Vanilija, amber, muškat

iLOVE parfums parfumi so visokokvalitetni parfumi, ki dolgo trajajo in so obstojni, v hermetično zaprti embalaži. Z zaprto embalažo in kvalitetnem pakiranjem ohranjamo kvaliteto, svežino in vonj. iLOVE parfums niso točeni, refill parfumi!
Imena parfumov in/ali fotografij so last določenih blagovnih znamk, ki jih ne zastopamo. Uporabljamo jih zgolj za prepoznavnost parfuma, ki ga imamo kot inspiracijo. Naši parfumi niso identični!

1 mnenje za Parfum H7004, inspiracija vonja The One / Dolce & Gabbana

  1. Marija Palić

    Parfem koji odiše neopisivom senzualnošću i i beskrajnim seksipilom uz neodoljivu dozu gracioznosti.Postanite žena koja zna što želi.
    A ono što svaka žena želi je biti nedoljiva i zavodljiva.Parfem koji u ženi pobuđuje neizrecivu snagu da odiše svojom jednostavnošću i jedinstvenošću. Jer to i jesmo svaka od nas žena. Unikatne i jedinstvene.Preslatka bočica ovog predivnog parfema je izuzetno praktična i upravo zbog toga ne zauzima puno mjesta u Vašoj torbi,pa čak i u onim najmanjim “toaletnim” torbicama. Obogatite svoju kolekciju sa još jednim unikatnim parfemom i budite posebne. Svaki dan.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.