info@herbio.si

031 527 489

D3boost – D3 vitamin – 60 kapsul

22,00

Vitamin D je pomemben pri gradnji imunskega sistema in ima vlogo pri delitvi celic. Prispeva k normalni absorbciji/uporabi kalcija in fosforja v telesu, ohranjanju zdravih kosti in zob ter prispeva k delovanju mišic.

60 kapsul

Na zalogi

Najbolj poznan je D vitamin, ki ga dobimo na soncu, vendar je še posebej v zimskem obdobju priporočeno dodajati D vitamin v obliki prehranskih dopolnil. D vitamin je še posebej priporočljiv za delovanje imunskega sistema. Telesu je potreben za absorbcijo in brezhibno delovanje.
Vitamin D nastaja v našem telesu pod vplivom sončnih žarkov. Prispeva k normalni absorbciji, izrabi kalcija in fosforja, ugodno vpliva pri delovanju mišic, ohranjanju zdravih zob, zelo priporočljiv za delovanje imunskega sistema, ima vlogo pri delitvi celic. Iz hrane ga  dobimo v majhnih količinah, so pa vir D vitamina recimo ribe, jajca, maslo... Posebej problematični so zimski meseci, ko je izpostavljenost soncu še manjša, najbolj občutljivo obdobje je seveda konec zime. Težave z pomanjkanjem D vitamina se obetajo tudi osebam, ki so veliko v zaprtih prostorih brez naravne svetlobe. Zaradi najnovejših zdravstvenih dokazov je D vitamin, ki ga ima Herbio D3boost v veliki količini, še posebej priporočljiv za podporo oziroma jačanje imunskega sistema.

Sestavina: Vitamin D3, 50 µg (2000 IU), 1000%

Uporaba: Priporočena dnevna količina je 2 kapsuli po obroku hrane.

Opozorilo: Herbio ne prodaja zdravil! Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za večje odmerke se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Shranjevati na temperaturi do 25 stopinj Celzija!

 

Koda: 6014

Ocene

Ni še nobene ocene

Samo prijavljeni kupci, ki so kupili ta izdelek, lahko pustijo mnenje