info@herbio.si

031 527 489

iLOVE parfums

 

 

 

 da bistveno povečamo stroške izdelave da ohranimo kvaliteto,

  • Ker so iLOVE parfums hermetično zaprti in ohranjajo vonj in obstojnost
  • Ker so iLOVE parfums hermetično zaprti in so higijenski v sterilnem okolju

 

Za dober parfum ne rabite plačati celega premoženja.

Polne in trajne dišave so vedno prava izbira za obdarovanje

iLove parfums so cenovno zelo ugodni in dostopni parfumi z poudarkom na kvaliteti in obstojnosti.  iLove parfums so dišave, navdihnjene po vonjih največjih parfumskih hiš. Parfumi so hermetično zaprti in ne spreminjajo vonja in barve kakor recimo točeni parfumi.

iLove parfums so narejeni iz najboljših francoskih sestavin, katere verjetno uporabljajo tudi Chanel, Thierry Mugler, Dior, N. Rodrigez, Lancome, Guerlain, Bvlgari, Chloe,Yves Saint Laurent,  Emporio Armani, Paco Rabanne, Hugo Boss, Hermes, Giorgio Armani, Gucci,  Calvin Klein, Joop Dolce&Gabbana, Hugo Boss, Creed … 

 

ite dišati vsak dan drugače? Paket vseh iLOVE parfums testerjev (31 različnih vonjev), vsak vonj je v spray testerju (ne na palčki) z vsebnostjo 2 ml, kar zadostuje za cca. 5 dni odišavljenosti. Naročite si svoj Discovery set vseh parfumov za samo 23,25€

Pa »vsi testerji«  od spredaj Discovery« ?

 

Ali ste vedeli, da…?

Zbirka parfumov iLOVE parfums obsega 31 različnih ženskih in moških parfumov. So visokokvalitetni parfumi, ki dolgo trajajo in so obstojni, v hermetično zaprti embalaži.
Z zaprto embalažo in kvalitetnem pakiranjem ohranjamo kvaliteto, svežino in vonj. iLOVE parfums niso točeni, refill parfumi!
Imena parfumov in/ali fotografij so last določenih blagovnih znamk, ki jih ne zastopamo.
Uporabljamo jih zgolj za prepoznavnost parfuma, ki ga imamo kot inspiracijo. Naši parfumi niso identični!