info@herbio.si

031 527 489

Herbio zgodba

Svet zelišč – moč narave za sodobnega človeka

HERBIO blagovna znamka se je rodila sredi polj, travnikov in gozdov, v Naravi. Zato tudi Herbio, iz ‘herb-‘ kot zelišče, rastlina in ‘bios’ kot življenje. Ker je kakovostno življenje neprecenljiva dobrina vsakega posameznika, se poslužujemo mnogih znanj in skrivnosti o blagodejnih učinkih rastlin in zelišč, ki so jih razkrili naši predniki. Le-te pa kombiniramo s sodobnimi znanstvenimi dognanji in potrebami sodobnega človeka.

Naši izdelki

Ponujamo intenzivno nego z močjo Narave, zelišč in rastlinja vam in vaši družini za dobro počutje in boljše življenje. Razvijamo naravne in zeliščne izdelke, ki so po formulaciji uravnoteženi in delujejo, pri čemer je delež naravnih, organskih bioaktivnih sestavin čim višji.

Feel better – Live better

Prepoznavamo moč Narave, zelišč in rastlinja za vas in vašo družino, za dobro počutje in boljše življenje. Verjamemo, da če se bomo bolje počutili, bo tudi naše življenje posledično kakovostnejše. Vaš organizem si zasluži le najboljše.

 

 Deteljica

Danes poznamo mnogo rastlin po njihovih številnih blagodejnih učinkih na telo. Štiriperesna deteljica ima prav posebno moč. Pomeni veliko srečo zaradi njene redkosti in simboličnega števila štiri. Prvi listič je za upanje, drugi za vero, tretji za ljubezen in četrti za srečo. Deteljico na splošno povezujejo z vitalnostjo in življenjsko  močjo.

Herbio izdelki so narejeni v Evropi. Z ljubeznijo.