info@herbio.si

031 527 489

PRIVLAČNOST

Privlačnost

Aurum Bei

Pri simbolu za privlačnost ne gre zgolj za ljubezensko, čustveno ali seksualno privlačnost med spoloma, ampak za veliko več. Gre za privlačnost, ki v naše življenje pritegne prave prijatelje, ljubimce, službe, dejanja, situacije, priložnosti in sposobnosti. Aurum Bei je magneten vilinski simbol, ki bo v nas in v prostor okoli nas priklical energije, ki bodo povsem skladne z našo lastno energijsko frekvenco. Seveda bomo z njegovo pomočjo tudi na videz bolj privlačni in očarljivi, toda predvsem za tiste ljudi, ki nam bodo pomagali pri uresničevanju našega življenjskega poslanstva ali naše usode.

Uporabljamo ga v skladu z njegovim pomenom, ko želimo brez velikega napora v svoje življenje pritegniti tisto, kar nas privlači in kar potrebujemo: prijetno novo službo, dobrega prijatelja, primernega ljubimca ali ljubimko, udobno in poceni stanovanje ali kar koli drugega. Zelo uporaben je tudi v tistih dneh, ko vstanemo z »levo nogo« in nam gre na videz vse narobe. Ko se ozremo v ogledalo in nas naša podoba spravi v obup, je skrajni čas, da se oblijemo z energijo posebne privlačnosti.

Sestavljata ga dva objeta energijska loka, med katerima nastane presek prostora za svobodno delovanje volje. Neskončni krog na vrhu ponazarja neskončno in neminljivo privlačnost med dvema harmoničnima energijama. Od spodaj navzgor se vzpenja pecelj navpičnice moči, ki se ustavi tik pred objetima lokoma, ki na drugi ravni nadaljujeta njeno silovitost, strast in moč. Tri točke pomena, nanizane levo in desno od lokov in pri dnu, simbolizirajo privlačnost na mentalni, čustveni in fizični ravni.