info@herbio.si

031 527 489

NEŽNOST

Nežnost

Lig Ulai

V naravi okoli nas je vse polno izrazov nežnosti, ki kažejo svoj odsev tudi v globinah našega notranjega bistva.

Prodornost nežnosti deluje počasi, mogočno in neopazno. Z milino in nenehnim vplivanjem lahko dosežemo svoj cilj.

Nasilnost navadno naleti na upor in odpor, zato odbija pozitivno energijo in njene učinke, nežnost pa učinkuje trajno in popolno. Dograjuje in izpopolnjuje jasnino spoznanja, ki ga zasidra globoko v srce zavesti. Čas je najmogočnejši zaveznik nežnosti. Neutrudnost vetra preoblikuje vejevje ter skale in prinese sinjo jasnino nebesnega svoda. Prodre v najskrivnejše in najbolj oddaljene kotičke teme, ki jo razpiha in za vselej prepodi.

Ta vilinski simbol ni namenjen le zaljubljencem, ki si poleg strasti želijo tudi drobnih nežnosti. Koristi lahko vsem, ki so opazili, da je njihovo življenje postalo sicer odločno in trd(n)o, vendar pa zato poraja odpor mehke plati našega značaja ali odpor drugih, ki ostremu tempu ne morejo zlahka slediti. Nežnost prebuja ljubezen in topi vsakršno nasilje. Lig Ulai bo v vas odklenil zmožnost za zaznavanje in izražanje nežnih čustev in vas odprl novim, blagodejnim razsežnostim dojemanja in doživljanja sveta.

Simbol sestavljajo tri altane, nanizane okrog navpičnice moči. Spodnja je usmerjena proti ljubečemu srcu matere Zemlje, zgornji pa sta obrnjeni druga proti drugi in združeni v nežnem dotiku poljuba. Na prvi pogled se morda zdi, da gre za dva, s hrbtišči zraščena zbiralna loka, podrobnejše opazovanje pa razkrije, da simbol okrona poljub altan, ki ustvari dvojno cvetno čašo, vrh katere lebdi bleščeči biser pomena. V srcu Lig Ulaia žari čarovniški diamantni deltoid moči.